Nyyyåååår

Idag har jag bara suttit framför datorn & städat rummet, & fixat naglarna skulle ha lösnaglar men hade inget lim. Har nyss bytit om så är klar , tänkte lägga upp bild på mina kläder. Om 45 åker vi. Det här kommer bli bääääst!


vitt linne - jc
svart kavaj - jc
svart jeans - ginatricot
halsband - vet inte vart det kommer från

facelook:


tillbaka igen!

Har inte haft någon ork att blogga sen jag kom hem från falun. Jag kom hem i onsdags kväll typ vid 6 då var jag helt slut, men jag har haft det underbart där uppe i falun med det bästa laaaget. Det gick inte så bra för oss på matcherna, men vi har haft det sjukt kul! Det som var det mindre kul där uppe var att min madrass gick sönder så jag låg liksom på golvet varenda dag när vi vaknade. Aja  det var sjukt kul där uppe. Igår var jag med Jenny vi kollade först på p-95s match på idrottshuset sen gick vi till stan & kollade på lite affärer & sånt. Sen gick vi ner till bibloteket & spelade lite fia med knuff. Sen träffade vi kim & anders , vi stog utanför där & pratade lite sen skulle vi hem. Åkte hem med mormor då för dem skulle äta hos oss. Ja nu har ni fått veta lite iallafall, ett ganska tråkigt inlägg men vad ska man skriva liksom? Idag är det nyårsafton också , vad ska ni göra? själv ska man först till moster vid 6 och sen gå till jenny , det här kommer bli bäst!


FALUN HERE WE COME

NU DRAR VI TILL FAAAALUN! vi hörs på onsdag.


packat klart

Så nu har jag äntligen packat väskorna klart. Ska nog hoppa i sängen nu för ska upp halv 9 imorgon, :D
Godnatt (y) det kan bli sista inlägget tills onsdag får se om jag hinner blogga imorgon!

här är väskorna

har tråkigt

Jenny åkte nyss hem så nu sitter jag här & har det fett tråkigt. Ingen uppdaterar bloggarna så har ingen att läsa, tråkigt, ska väll se på någon film nu eller något & forsätta packa är inte riktigt klar än. Kommer inte kunna blogga imorgon tills onsdag för då är vi i falun, om inte någon vill gästblogga kommentera isf.




är med jennypennybenny

Nu sitter man här med jenny brevid mig. Vi har nyss tagit lite bilder. Och har packat typ halva dagen idag typ.



















mina julkappar


1. sminväska
2. mascara
3. Foundation


sminklåda


rosa mjukisdress


 en randig kofta
en kavaj


comviq refill inuti


en dator


iPOD shuffle


3 par trosor


innebandyglasögon


vita och svarta strumpor


vit kofta


britney spears parfym


det där var nog allting om jag inte glömt något :D

bilder

har lekt lite med webbkameran :D














tillbaka nu igen

ojoj förlåt har inte haft tid att blogga nu när det varit julafton. Men bloggar nu. Jag tänkte lägga upp bilder på allt jag fick men det gör jag sen. Idag ska jag börja packa tills imorgon. Då blir det att åka till Falun med innebandylaget. Det kommer bli bäst!  Fast måste gå upp halv 9 imorgon ;o Det kommer inte bli bra uppdatering medans jag är där, kanske någon mobilblogg annars ber jag mina kära vänner att blogga:)  Hade ni en bra julafton? jag hade bäst julafton. Den vart faktiskt lyckad! Ska äta frukost nu sen kanske bilderna kommer upp annars blir det senare idag eller när jag kommer hem från falun. Vi hörs sen!


GOD JUL

god jul nu alla sötnosar, hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha iallafall. Hörs mer senare kanske snart kommer gästerna!


3 timmar & 21 minuter kvar

godnatt ska kolla film nu vi hörs imorgon på julafton !

julgranen

nu har vi klätt klart granen lägger upp bild på den senare för nu ska vi och köpa pizza (a)
puss hörs mer sen!

IMORGON ÄR DET JULAFTON!

nu ska jag julstäda lite & sen ska vi klä granen, imorgon är det julafton. Gud vad jag längtar! Imorgon blir det att vara hemma & farmor och Johan kommer hit då så äter vi mat & sen kolla på kalleanka klockan 3 sen öppna paket. Sen på kvällen åker vi nog till mormor där alla är..


skön låt


förlåt läsare

assa gud förlåt bloggen, men har inte varit hemma den senaste tiden för i förrgår så var jag först med ebba & lovisa sen sov vi hos ebba men lovisa åkte hem för hon kunde inte vara kvar. Vi kollade på morden i sandhamn & gick till ica och köpte godis. Sen gick vi och la oss vid typ halv 11 tror jag för vi skulle till västerås dagen efter. Men ebba ville inte följa med då så det blev bara jag och lovisa. Vi tog tåget 09.48 & nu har man köpte lite julklappar har bara ett paket kvar som jag ska ner på stan idag & köpa. Köpte ett par hårspännen till mig själv igår också! Idag är det bara 1 dag kvar till julafton shit! vad fort det här året har gått? känns som om det nyss var sommar. Men det är fett kallt ute just nu också typ -25 grader, det är sjukt. aja idag ska jag träffa min saknade bästavän på stan får se vad vi hittar på ska bara köpa en julklapp sen klaaaaar! pussss


ska till ebba nu

1 dag kvar i skolan sen jullov , fyfan vad skönt nu ska jag åka till Ebba & sen ska vi åka pulka med innebandy laget. Är ganska trött men ja :) vi hörs gör nog inlägg hos ebba annars ikväll när jag kommer hem.


godmorgon

heey, har typ städat hela morgonen idag tråkigt som fan nu vill jag inte vara kvar hemma så ska dra & träffa ebba:) vi får se vad vi hittar på men något roligt blir det iallafall. vi  hörs på mobilen för er som har mitt nummer.


fööörlåt

Jag har inte haft tid att blogga idag, ber så hemskt mycket om ursäkt för uppdateringen idag men har knappt  varit hemma , imorse färgade jag mitt hår blondare & sen drog jag till s:t ilian för att titta på min match som jag inte kunde vara med på för är förskyld :( hoppas jag är helt frisk till Gorby´s cup som är om typ 1 vecka. Jag längtar som fan till faaaalun. Det är bara 6 dagar kvar till julafton nu. LÄNGTAR.  ska kolla tv nu  & smsa med folk så det blir inget mer inlägg idag.


B I L D E R

Tog nyss några bilder medans vi bakade och på ludde. Ni kanke får se resultatet sen när dem är klara!



baka nu

Ska baka med mamma nu, får se vad vi bakar.

gammal bild, eller sen somras

Septembers låt på engelska


1 vecka kvar till julafton

Nu är jag tillbaka här igen. Har varit jätteskönt att inte behöva blogga men jag har saknat det lite. Så börja läsa min blogg nu igen. Ska försöka blogga 3-5 gånger per dag. Får se hur det går. Är sjuk idag också mår inte alls bra. Har ont i halsen och förskyld. Och idag är det redan fredag, gud så skönt ska bara ta det lugnt idag. Hoppas jag blir bättre senare idag:) om 1 vecka prickt är det JULAFTON!


hörs imorgon eller några dagar

ORKAR INTE BLOGGA , VI HÖRS IMORGON ELLER NÅGRA DAGAR!


dusch+hårinpackning

Sitter här & dunkar musik ska hoppa in i duschen nu sen blir det nog inte så mycket mera inlägg idag.

engel - rasmus seebach

fick sluta 20 minuter tidigare idag

kom hem från skolan vid 4, tjejerna fick sluta tidigare idag för vi körde en tävling och då vann vi tjejer:) haha
så vi fick sluta 20 minuter tidigare. Ska byta om nu & dra på träning sen.


10 DAGAR KVAR TILL JULAFTON

Godmorgon sötnosar!
hur mår ni idag? själv har jag jätte ont i halsen, får dricka te och knarka halstabletter. Idag börjar man halv 10 iallafall fett skönt. Efter skolan händer det inte så mycket men ikväll blir det innebandyträning. Nu är det bara 10 dagar kvar till julafton tror ni jag längtar dit eller?


SISTA INLÄGGET FÖR IDAG

Nu ska jag hoppa i sängen är jätte trött. Som tur har vi sovmorgon imorgon det är super skönt, älska tisdagar =)
Godnatt så hörs vi imorgon!


GRYM LÅT


Ny design

Som ni ser har jag en ny design, Ida gjorde den! Jag blev fett nöjd, ida är verkligen en jättesöt chey. Så om ni vill att ni fixar eran blogg så är det bara att skriva till henne. Här är hennes blogg http://idaskeppstrom.blogg.se läser den varje dag! hon är verkligen en fin chey ;)


New one!

Jag har gjort Klart Alexandras design nu, puss!  säg till Om du vill att jag ska ändra nåt!


klicka på bilden för att komma till min blogg!



vi förlora med 7-3 :/

godnatt är sjukt trött.

FBC UPPSALA UNGDOM

tjatja , har legat och sovit nu ett tag för gick upp halv 9 imorse och hade träning halv 11. Men nu sitter jag och TAGGAR med musik för har match kl 18.00 i uppsala mot FBC uppsala ungdom. Så taggar här som fan:) Ska snart börja byta om sen vidare till uppsala. NU VINNER VI! :D


godmorgon

godmorgon,idag är det 3:e advent :) nu är det inte långt kvar till julafton! jag längtar så. Nu ska jag åka ner på träning, hörs efter!

godnatt

godnatt, ska sova nu vi hörs mer imorgon!

trött...

har nyss spelat match i fotboll mot Lagunda, vi vann med 3-1:D och tidigare idag var jag i Västerås med familjen det blev lite fynd ett par skor & en mössa och julklappar. Ska nog julhandla med ebba den 22, i västerås så träffade jag på felicia,jazze,nellie & emelie & sandra , det var nice :) ska kolla på tv nu för är helt slut. Vad ska ni göra en lördag kväll? skulle ha sovit hos jenny men har träning imorgon bitti och sen innebandy match.


västerås

godmorgon, vaknade runt 10 idag och har nyss ätit frukost , nu blir det att åka till Västerås & sen ikväll blir det match mot Lagunda :D fett taggad. Hörs!

stan nästa

tjatja bloggen , kom nyss hem från skolan hade musik prov idag det gick fett bra :D snart ska jag ta bussen till stan för att träffa bästavännerna lovisa & jenny, får se vad vi hittar på ! hörs lite senare.


nyduschad

kolla rubriken , som ni ser är jag nyduschad träningen gick ganska bra idag , resten av kvällen har tillbringats i min säng för har pluggat musik har prov imorgon men det är ganska enkelt det är om toner det ska nog gå bra ;) men måste forsätta nu ! hörs.

så otroligt skön låt

bytit om

tjatja , har nyss bytit om till träningen som börjar om 30 min men ska typ åka nu. Ska bara fylla flaskan sen rullar jag vidare till innebandyn, imorgon är det fredag så jävla skönt, hörs efter träningen.


var med ni också ? :D

godmorgon sötnosar , jag är sjukt trött var tvungen att gå upp 7 idag fatta trött jag är. Men snart är det helg! Och juste jag är med & tävlar om veckans blogg på http://jenniematildas.blogg.se va med ni också! :D


godnatt

godnatt , måste sova nu för är otroligt trött & börjar 10 över 8 imorgon bajs!

Han är bäst

Hampus sikström han är verkligen en stjärna. Han spelar både gitarr & sjunger, han är grym. Han är skit snygg också :)


ingen ork.

har inte haft ork att blogga jag har blivit så sjukt trött på sista tiden. Fattar inte vad som har hänt med mig. Jag har ingen ork. Skulle ha tränat idag men jag orkade verkligen inte. Men snart är det äntligen lov då får man sova ut. 3 veckor fyfan vad skönt! Fast ska på en cup i Falun men det kommer bli bäst. Jag längtar fett mycket till julen & jullovet. Julen är den bästa delen på året  fast bäst är ju sommarlovet men julen är mysigast. Man får klä granen och baka peppakakor & lussebullar , man får en julkänsla också den är så mysig.  åh nu är det bara 15 dagar kvar till julafton , 9 skoldagar :D snacka om att man längtar .....


sista inlägg

godnatt , ska dejta sängen nu hörs imorgon! ♥


innebandy träning

TJA!
har nyss varit på träning det gick faktiskt jätte bra idag. Och har inte ont i foten längre :) det är fett nice, imorgon blir det fotbollsträning också tror jag? har jue inte tränat på länge där. Plus att det är inomhus det är roligare än ute när det är -10 grader.... Har nyss duschat , gjort mig fräsch :) Ska kolla tv snart.


godmorgon

godmorgon bloggen ,idag börjar jag halv 10 det är fett chill. Tisdagar kan vara rätt sköna även fast vi slutar 4. Ska snart fixa mig & sen gå. Vi hörs.


bästavänner


sjukt bra


sålt plastpåsar

Tjatja sötnosar.
Har inte haft tid att blogga idag för först vaknade jag & fixa mig lite sen säger mamma och dem att vi ska åka nu så då blev det bråttom så hann inte blogga imorse och nu efter skolan typ vid halv 4 kom ebba , jenny & lovisa hit. Vi pratade först sen gick vi ut & sålde plastpåsar till min klass. Det var fett kallt ute så när jag kom in sen frös jag som fan, har satt på mig mina mystofflor. :)


LUSSEBULLAR

Nu ska jag gå och äta lussebulle & peppakakor med min familj, mysigt :D sen efter det blir det beck. Vi hörs mer imorgon!

grymt bra låt

Ozo - Epic sax guy

andra advent

förlåt för uppdateringen har inte haft ork och igår var jag med tjejerna hela dagen sen gick vi till u-huset & var där en stund. Sen åkte jag hem vid halv 7 & åt mat och så. Har fått min brorsas mobil också en LG :) Sen vid 8 åkte jag till Jenny & jag slagga där inatt , vi hade fett roligt igår kväll! Måste börja ta lite mer bilder , för har bara gamla just nu men det är för att inte jag har haft en bra kamera nu har man en ganska bra 5 megapixel. är fett trött nu ska nog kolla film tror jag.


stan nu

godmorgon, olle åkte igår:'((((( men aja jag vaknade för en timme sen ungefär och ska snart åka till stan & träffa ebba , sen ska vi träffa Jenny :D vi får se vad vi hittar på !


f5

jag har skaffat ny design om ni inte ser den tryck f5 ;)

(a)

Tjatja bloggen, igår hade jag verkligen ingen lust att blogga för på matchen så gjorde jag illa foten så mådde jätteilla och hade ont i foten så gick och la mig tidigt igår. Idag hände det inte en så rolig sak , det är slut med isak :( det var väll egentligen bäst så för vi träffades inte så ofta & ja. Men var jätteledsen idag , men som tur har man så underbara vänner så jag åkte till dem & vi hade roligt, för jag orkade inte vara hemma. Nu är det idol också , vem hejar ni på? jag hejar nog mest på Jay & Olle;) imorgon blir det nog att vara med Ebba & Jenny.

usch vad gammal bild, saknar dig fanny!

:'(

jag orkar inte blogga just nu....

match nu

hej , är hemma hos ebba nu vi har nyss ätit pannkaka men nu ska vi på match mot Morgongåva ! hörs senare!


ebbaaaaa ♥


jag ber om ursäkt

ojojoj .... uppdateringen har varit sämst men har inte orkat blogga men ska bättra mig nu :D igår blev det ingen träning för slutade 4 och då börja den. Jag följde med till västerås istället för dennis skulle kolla på en data där , vi var typ hemma vid halv 8 då åt vi mat , pizza (a) sen kollade jag på tv , klockan 9 var det Maria Wern så de kolla jag på! gick och la mig vid 10 tror jag.

Idag hände det inte så mycket , sluta skolan kvart i 2 älskar torsdagar dem är chill. Snart är det matcb också, är fett nervös hoppas de går bra. Ska kanske till ebba snart får se om pappa ville sktjutsa mig;)


1 december

Godmorgon sötnosar,idag är det första december , bara 23 dagar kvar till julafton nu, fan vad året har gått fort-.- vaknade nyss så ska fixa mig nu börjar 8.55 idag , efter skolan blir det fotbollsträning lite stressigt för den börjar kl . 4. Usch vill inte gå ut för det är 20 minus. Kommer fan frysa ihjäl! :(  Men vi får höras senare!


RSS 2.0