drar till westerlundska nu

HEEEEY, snart bär det av till westerlundska & fixar alla salar där vi ska sova imorgon, det kommer bli så kul!
för vi ska ha en fotbollscup där lördag-söndag sjukt kul! tidigare idag köpte jag ett par nya inomhus skor.
Kommer inte kunna uppdatera idag. Men på söndag hörs vi! & då fyller jag åååårr =)
15 år. lääängtar till det också

hörs om 3 dagar nu bloggen (a)


matteprov idag

godmorgon sötnosar. om 5 minuter ska jag åka till skolan så vi hörs senare, i helgen kommer min update vara sämst för vi ska på cup, & så är det som så att jag kan inte mobil blogga. Men tar mer om det senare. Idag har jag matteprov får se hur de går. Sen efter skolan ska jag forsätta att packa & sen ska vi åka och fixa salarna där vi ska sova imorgon, fett nice juuue lääääängtar as mycke!


pluggplugg...

Sorrryyyy hann inte blogga imorse. För började 10 över 8 & har pluggat matte nu men ska forsätta & ikväll är det innebandy träning. Vi hörs väll senare när jag har tid att blogga.



jag är biffff

biiiiffff här. Har nyss duschat, det var fett nice att gymma idag jag körde löpband, cyklade & gjorde magsaker. Tror det blir att börja där. Det var fett nice jue! =) nu blir det att sova för börjar 8.10 imorgon fast slutar kvart i 2 chill liksom.

orkar inte lägga upp en bild sorry , sista inlägg för idag för nu hoppar jag i sängen =) godnatt sötnosar!


gyyymmma after school =)

Tjatja. Matchen igår gick skit, men vi förlorade inte med mer går vi inte in på. Ska snart fixa mig & dra till skolan efter skolan träffar jag lovisa,jenny & ebba så ska vi gymma på 24/7 =) hörs ikväll!


wiiiie match =)

tjatja, har nyss fixat mig till matchen ikväll om 15 minuter kommer pappa & hämtar mig & skjutsar mig till ebba sen drar vi till matchen :D hörs hos ebba eller efter matchen!


school next

godmorgon sunshines.  börjar halv 10 idag fett nice. Efter skolan drar jag till ebba & ikväll blir det match mot p97/98 i innebandy, vi ska mosa dem!! Hörs när jag kommer hem från skolan.

ebbas super söta katter

ebbaaaa §

Tjatja, sitter & pratar med ebba just nu om vart vi ska börja gymma först blev de a3 & nu idrottshuset för det är billigt & man får tydligen bada efter. Aja får se vart vi börjar :D idag har jag varit med jenny & lovisa vi var bara på stan & provade lite smink & såå.

suddig bild men whatever

blogg.se är cp ibland

godmorgon, det gick inte att logga in på blogg.se igår kväll för mig så det blev inget godnatt inlägg, whatever?
har nyss fixat mig & är klar att gå till skolan vi hörs när jag kommer hem vid 3.

random pics


solsidan

Tjatja bitches. har nyss ätit mat & nu pratar jag med den mest saknade ungen evelina, vi har gett mig massa tips. Om 15 minuter är det solsidan. Imorgon är det skola igen då...


6-0 =)

Hemma från matchen nu vi vann med 6-0 mot gottsunda=) har nyss duschat & ska dra till ebba nu, sen träffar vi jenny & lovisa, få se vad vi hittar på.


innebandymatch

godmorgon sweeties. jag vaknade typ vid halv 9 för ska på match idag mot gottsunda i think? =)
såå har nyss bytit om osv om 5 minuter åker vi!


lördaaaaag

Hej sunhines, Vad gör ni en lördagkväll då baby´s ? själv har man varit hos moster ett tag & fikat lite för hon fyller år om typ 2 dagar. Sen hela kvällen nu har jag bara suttit framför datan & duschat , ska väll se om någon rolig är inne på skype. Hörs!

lovisa & jag



hiss & diss



  att jag fyller 15 om 8 dagar, jag längtar så jävla mycket. Behöver inte använda hjälm & så blir man byxmyndig nice.

spotify, det är så himla bra att det finns en sån sak som man kan lyssna på än att lyssna på youtube & skit.



att det är så låntgt kvar till sommarlovet. Vill ha sommarlov nuuuuuuu!

Uggs dem är verkligen inte bra, dem blir bara så blöta & så får man ont i hälen av att gå i dem.


hoppas ni inte trodde oss.

Lite driv i förra inlägget då, vi var översminkade för vi skulle ta massa pics. Fast det syndes typ knappt i webben men whatever liksom? Skulle aldrig gå runt så där. usch men här får ni en bild som jag tog från http://emwn.blogg.se , kicka gärna in på hennes blogg är ni gulliga ? (a'


stan:)

Nu är vi färdig fixade för att dra vidare till stan. :)



BILDER

tja sötnosar. Har fått bilderna av ebba nu så nu kommer det bilder från igår. Lovisa var också med först & åt mat med oss men sen drog hon hem.
























=)

Tjatja, vaknade hemma hos ebba imorse. Igår kväll pratade vi skype med isak. Vi hade det grymt kul. Vi tog massa bilder igår dem kommer upp när ebba har skickat dem till mig. Får se vad som händer idag vi hörs!


hos ebba

Är hemma hos ebba nu, förlåt för uppdateringen men har inte haft tid. Ska sova här inatt med jenny. Nu ska vi gå & tjocka oss på max eller milano. Skriver mer sen , pusss



godmorgon

godmorgon idag är det äntligen fredag, jag tycker att den här veckan har gått sjukt fort tycker inte ni det?
whatever, ska snart gå till skolan slutar 10 i 3 idag. Efter skolan blir det att åka till stan & träffa vänner. Men bloggar nog innan jag åker ner till stan. Pusssss


ingen bild , det cpade sig när jag skulle ladda upp den.-.-

tandläkaren nästa

tjatja hann inte blogga imorse för började 10 över 8 & fick sktjuts till skolan så åkte runt kvart i 8 typ. Idag i i skolan var det chill bara 3 lektioner. Ska snart åka till tandläkaren väntar på att pappa ska komma hem bara. Sen ska jag träffa ebba får se vad vi hittar på (a)

går inte att ladda upp bild ;o

förlåt bloggläsare

ojoj uppdateringen förlåt allesammans , ska bättra mig men har så mycket just nu med skolan. Men ska försöka bättra mig. 11 dagar kvar tills jag blir 15 , lääääängtar verkligen! men just nu sitter jag här & pratar med ebba hon ska ju tydligen skaffa ny blogg så då behöver hon lite hjälp med bloggnamn så försöker komma på något men hon verkar inte gilla mina förslag:( imorgon slutar jag kvart i 2 & halv 4 ska jag till tandläkaren sen gå till ebbas skola & träffa henne sen blire träning!

har bildbrist för har inga bilder på den här datorn men ska önska mig en kamera , hoppas jag får en

förlåt...

ojoj uppdateringen förlåt allesammans , ska bättra mig men har så mycket just nu med skolan. Men ska försöka bättra mig. 11 dagar kvar tills jag blir 15 , lääääängtar verkligen! men just nu sitter jag här & pratar med ebba hon ska ju tydligen skaffa ny blogg så då behöver hon lite hjälp med bloggnamn så försöker komma på något men hon verkar inte gilla mina förslag:( imorgon slutar jag kvart i 2 & halv 4 ska jag till tandläkaren sen gå till ebbas skola & träffa henne sen blire träning!

har bildbrist för har inga bilder på den här datorn men ska önska mig en kamera , hoppas jag får en

träning

drar på träning nu , hörs senare!


godmorgon

godmorgon sötnosar , ska fixa mig nu sen dra iväg till skolan börjar halv 10 & slutar 3 idag. Ikväll blir det innebandyträning också! ha en bra dag sötnosar!


godnatt..

godnatt , ska göra 240 sittups nu för igår skulle jag göra 120 men somnade då assa shiiiiet.. nej assa mena inte det sista :)

skyyype med feliiiiicia

tjatja , slutade skolan idag vid 10 i 3 gick hem då. Fikade lite då för mamma hade gjort blåbärspaj för hennes kompis var här & fika & sånt:) Skulle träffat jenny senare men hon ringde ju aldrig så det blev bara att vara hemma, webbade med maja & felicia då ett tag sen just nu sitter jag & webbar med finaste felicia :* ska väll snart hoppa i sängen  ! imorgon börjar jag halv 10 lite sovmorgon men ändå inte vi hörs!

jag & ebba syster

school

godmorgon, är sjukt trött. Men vad är man inte en måndag morgon? ska sminka mig nu sen går jag till skolan slutar 10 i 3 idag. hörs senare!


godnatt

Har nyss kollat på solsidan nu ska jag göra mina sittups sen sova för det är ju skola imorgon igen...
längtaaar verkligen till sommaren nu!


tv ikväll

nice solsidan börjar idag , längtar =)


hola baby´s

Förlåt för uppdateringen men har inte haft tid att blogga eller som sagt hade ingen ork igår. Igår hade jag match vi vann med 10-3 , efter matchen åkte jag till jenny så kom ebba också dit vi gjorde inte så mycket. Sen åkte vi hem till mig & gick & mötte upp lovisa så åt vi på arena , sjukt god pizza där. Sen gick vi runt lite ute & chillade , så gick vi till mig & vi satt vid datan hela kvällen & hela natten , ebba & jenny sovde här, vi lanade facebook,msn & skype igår, alla var tråkiga på skype igår så det var tråkigt... Men vi gick & la oss vid halv 5 och vaknade halv 2 idag:) hatar att vakna så sent för då sover man typ bort hela dagen så vi hann inte göra så mycket idag vi satt vid datan sen åkte dem hem för någon timme sen. Imorgon är det skola igen orkar inte:( o juste vad tycker ni jag ska göra på min blogg så den ska bli roligare? kommentera tips baby´s. Nu ska jag inte göra så mycket & ikväll börjar solsidan det blir nice!


arena

nu går jag & tjejerna till arena & äter pizza, hörs :)

match

godmorgon nu drar jag på match mot sk vide hörs senare!

hemma från skolan

drar till stan nu & träffar brudarna , hörs mer senare! (a)


det är väll bara att sätta igång nu...

Ska väll sätta igång med detta nu då, 120 till sommarlovet (y)
magrutor i sommar vafan, scthekere såklart.


duscha + hårinpackning

tjatja baby´s , har nyss varit på träning , träningen var faktiskt riktig kul idag (y) i helgen är det match mot sk vide tror jag dem heter? men det skriver jag mer om på lördag. Ska hoppa in i duschen nu sen sova för måste lägga mig i tid så jag orkar upp imorgon. Skönt med fredag imorgon (y) veckan har gått otroligt fort den här veckan ändå. Så det är skönt.


är i skolan nu.....

är i skolan nu & ska snart ha bild sen slutar vi för dagen, vad gör ni baby´s? (y)



godmorgon

förlåt att jag inte har bloggat men har varit jätte trött sen skolan började men ska bättra mig, ska fixa mig nu sen gå till skolan slutar kvart i 2 idag , nice (y) efter skolan ska jag träffa lovisa & jenny sen gå till ebba & ikväll innebandyträning. Vi hörs !


ring mig när du ser det här

RING MIG JENNY NÄR DU SER DET HÄR , jag saknar dig älskling!


tjockt nice

hemma från första skoldagen , shit trodde jag skulle somna där. Var sjukt trött men vi har tydligen nytt schema för tjejerna slutar 3 varje tisdag för killarna har musik sista timmen, men då har vi musiken på fredagagar istället :D så tjockt nice, har nytt bytt om ska sätta upp håret nu sen drar jag på innebandyträning & efter följer jag med ebba hem & är där för det är föraldrarmöte , aja vi hörs


godmorgon sötnosar

godmorgon, idag är det skola då.. är jätte trött så får se hur det går , slutar 4 sen är det träning ikväll & föräldrarmöte så följer nog med ebba hem efter träningen, men ska fixa mig för ska gå om 50 minuter typ, vi hörs senare!


skyype

Sitter här på skype & pratar med några, har nyss duschat & gjort mig fräsch imorgon in för skolan, orkar verkligen inte gå dit men måste väll, men börjar halv 10 det är lite chill =) fast slutar 4 usch, kommer döööö!
men ska sova nu godnatt!


max nästa

Är hemma hos ebba nu med lovisa. Hann inte blogga imorse för skulle ta bussen 13.13 och vaknade vid 12 då var det bara att fixa sig & sen dra till bussen. Men nog om det, imorgon är det skola igen förfan kommer aldrig komma upp. Men nu ska vi dra till max. Hörs senare!


en trött chey

godnatt ska sova nu , hörs imorgon (y)


dagens fråga

vilken färg passar jag bäst i ? alla svarar vad dem tycker. För jag har seriöst ångest om jag verkligen ska ha blont hår. Kommentera nu med siffran.

1. Blond
2. Mellanbrun typ
3. mörkt brunt


är så glad =)

jag har nyss lärt mig att göra inbakad fläta & på mig själv dessutom , den är ju inte så bra men för att gjort det för första gången tycker jag den blev bra , kommentera vad ni tycker?

lite suddig bild men ja :)

förlåt

förlåt för uppdateringen men har inte haft tid eller ork att blogga, men nu gör jag det. Idag har jag spelat match mot morgongåva vi förlora med 4-1 , men vi hade inte ett fullt lag & morgongåva ville inte ställa in matchen det var typ 10 stycken sjuka, aja har bara kollat på film sen jag kom hem , har två filmer kvar av wallander sen har jag sett alla vi har & vi har 11 stycken. Imorgon ska jag träffa ebba tror jag,


stan (mp)

drar till stan & träffar ebba och lovisa, hörs senare!


....

godnatt nu sötnosar , hörs imorgon !


wallander nu

hemma från bålsta för ett tag sen & det blev inte att ebba ska sova här för hon fick typ inte :( men aja nu ska jag titta på wallander får se hur många man hinner kolla på, lite film maraton nu, vad ska ni göra ikväll?


nästa bålsta

Godmorgon, vaknade runt 11 idag. Ska fixa mig nu sen bär det vidare till bålsta till farmor. Det är inte så värst bra att åka just nu för det är ju värsta snöstormen... menmen , ikväll sover kanske ebba häär! :D men vi hörs!
uppdateringen kommer inte vara så bra idag, men skriver när jag kommer hem.


goodnight everbody

godnatt sötnosar, bloggar mer imorgon!


älskar dig loviiiisa

tja , kom nyss hem från ungdomenshus vi hade det jätte roligt =) vi spelade pingis,fotbollsspel,basket, fia & massa sånt, älskar dig bästavän, nu ska jag spela lite wii super mario =)


update

just nu är jag & lovisa på ungdomenshus. Tidigare gick vi lite på stan för jag skulle köpa sminkbortagning, Sen gick vi hit, v har nyss spelat fia & 21. får se vad vi hittar på nu , ville bara uppdatera lite:)


stan nu

drar till stan & träffar lovisa & jenny nu !



cha

Godmorgon, vaknade runt halv 11 idag, ska nog fixa mig snart & dra ner till stan för att träffa jenny sen, oj juste på fredag åker hon till ungern, kommer sakna den ungen :( och det är 6 dagar kvar nu på lovet någon som längtar? inte jag iallafall...

dagens outfit


cp bild

tja, har spelat wii super mario hela kvällen , är sjukt beroende av det. så jävla kul är det!! :D
nu sitter jag här & är lite geek :) puss

mitt öga blev lite cp

wii nu

hej , har inte haft ork att blogga idag. Har spelat wii halva dagen typ, och trodde jag skulle träffa lovisa så jag tog bussen till stan men hon var i västerås då. aja så åkte runt lite för jag orkade inte gå av så kom jesper & kim på bussen så pratade lite med dem, sen hoppa dem av vid tågstationen men ska spela wii nu :D


jag ääääger på wii

Jag har nyss spelat wii med pappa & daniel, snacka om att jag ägde ut dem, jag vann hela tiden! :D




jag & pappa


intressant inlägg ;p

Nu ska jag spela lite wii :D


hos jenny

tjatja sötnosar, vaknade runt halv 12 imorse då fixade jag mig sen så tog jag bussen till stan vid ungefär kvart över 1 gick till tjejerna , sen gick vi till frisören för ebba skulle klippa sig=) när hon var klar gick vi ner på åhléns & ebba och jenny köpte glee. Nu sitter jag här hos jenny & väntar tills hon ska blir klar för hon duschar, får se vad vi hittar på , men ska typ hem snart för jenny & lovisa ska bort sen :( Vi hörs!

inga bilder på den här datorn

godnatt

nu ska jag krypa ner i min säng för jag orkar inte vara uppe längre, så smsa gärna mig för er som har mitt nummer. Godnatt.

har inge makeup, det handlar om att bjuda på sig själv:)

dagens outfit

drar till stan nu & träffar tjejerna, vi hörs senare!


godmorgon

tja bloggen, vaknade för 5 minuter sen typ, när jag vaknade var jag jätte täppt för näsan säg inte att jag ska bli förskyld igen.... ska äta frukost nu sen åka ner till stan & träffa tjejerna, det känns som om det var jättelänge sen alla vi var så det ska bli roooligt. Vad ska ni göra idag?


godnatt sötnosar

godnatt , det blir det sista inlägget för idag för jag är sjukt trött, vi hörs imorgon!


2011 , nytt år , nytt av allting...

Tjatja bloggen, nyårsafton igår var bäst först hos moster vi åt mat & sen så sktjutsa mamma mig till jenny. Vi hade det roligast. Bästa nyår på länge. Jag & jenny tog några bilder så dem kommer kanske upp sen om jenny skickar dem. Vi satt vid datan till 3 inatt , och vi somnade typ 4 & vaknade halv 1 imorse, och igår skrev vi på jennys .... ! Juste har några bilder på mig som min brorsa tog igår när vi var hos min moster, så tänkte lägga upp dem. Är jätte trött just nu men ska snart äta & får se vad jag hittar på sen. Vi hörs sen!




där fick ni två bilder


RSS 2.0